Billiga Juventus tröjor Jose Mourinho har

Billiga Juventus tröjor Jose Mourinho har manövrerat sig till en styrka hos Manchester United. Han har Fergie-faktorn.

I stort sett kan han, precis som hans berömda föregångare, göra lite fel.

Beslut som skulle ha lämnat de röda massorna öppet med förtvivlan och förmodligen sett tidigare chefer som David Moyes och Louis van Gaal hängde, ritade och kvarterade om de hade gjort dem, blir Mourinho nu uppskattad.

Europa League, EFL Cup och rampant börjar med Premier League och Champions League kampanjer har snabbt upphöjt honom till bombbeständig status.

Det var verkligen en fraktion bland Uniteds stöd som ville Alvaro Morata att leda Reds attacken denna säsong. Billiga Fotbollströjor Spänningen som byggdes som ett potentiellt drag för Real Madrids målskytt fick fart i sommar.